Met TUI op verkenning door Peru | Peru Trade

Met TUI op verkenning door Peru

Heb je de Peru-microbe al te pakken? Of je Peru nu met familie of vrienden wil verkennen, TUI biedt zowel een uitgetekende rondreis als een individueel à-lacarteprogramma. Maak een keuze uit de verschillende modules en ontwerp je eigen Peru-vakantie.

 

12-daagse rondreis wonderlijk Peru

Wil je graag uitgestippeld op avontuur door Peru? De 12-daagse rondreis ‘Wonderlijk Peru’ van TUI brengt je langs de grootste bezienswaardigheden van het land. Je ontdekt er niet alleen de belangrijkste (koloniale) steden zoals Lima, Arequipa en Cuzco, ook de indrukwekkende Colca Canyon met zijn condors staan op het programma.

Verder op de planning: een boottocht op het Titicacameer en een uitstap naar de Heilige Vallei. En uiteraard mag een bezoek aan Machu Picchu niet ontbreken.

 

Peru à la carte

Naast deze highlights biedt TUI ook aanvullende bouwstenen aan in modulevorm. Individuele reizigers op zoek naar flexibiliteit kunnen heel eenvoudig een eigen à-la-cartereis samenstellen. Zonder alles te moeten uitvlooien, heerlijk!

Maak een keuze uit de verschillende modules en puzzel je Peru-vakantie makkelijk in elkaar. Een lokale TUI-vertegenwoordiger verzorgt ter plaatse je transfers en excursies. Zo reis je handig van de ene naar de andere bestemming met het vliegtuig of luxebusdienst, beiden met gereserveerde zitplaatsen.

Onder de modules vind je zowel klassiekers zoals het Titicacameer of de Colca Canyon, als minder gekende regio’s en originele programma’s. Vooral geïnteresseerd in de Peruaanse geschiedenis en cultuur? Dan is een trip naar het noorden, de bakermat van Peru, een absolute must. Je ontdekt er lemen paleizen en piramides van vóór de komst van de Inca’s.

Natuurliefhebbers halen dan weer hun hart op in de Amazone. Wie graag zijn trekkersschoenen aanbindt, moet vast en zeker naar Huaraz in de Cordillera Blanca. Of gaat op zoek naar de verborgen stad langs de aloude Inca Trail. Zoek je eerder een ruïne off the beaten track, dan loont Kuelap in Chachapoyas echt wel de moeite. Dit immense 16e-eeuwse fort ligt op een bergtop in Noord-Peru aan de rand van het Amazonegebied.

 

Meer info: www.tui.be/wereldreizen